Bun 2 Bun

Bun 2 Bun

Perjantai-illan peleissä oli luvassa myös jätkäin kesken Woltteilua ja kun kerran Kampissa olimme, tuli testattavaksi 6k-ravintolakeskittymässä oleva Bun 2 bun -burgeripaikka.

Jotkin mainoksia artikkeleihinsa myyvät tahot ovat viime päivinä jo varovasti kehuneet burgerin taivaisiin, joten asenne oli lähinnä epäilevä. TIlaukseen siis paikan perusburger Back2Basics (8,50e) ja kokeilemaan.

Woltin kautta burgerit saapuvat kivassa pahvikaukalossa, joka pitää burgerit yllättävän hyvässä kuosissa, alle 10 minuuttia matkaa tehneinä burger saapuu paikalle hyvässä kunnossa ja lämpimänä, mutta omituisia otteita muuten nähneenä. Tätä ei hyvällä tahdollakaan voisi sanoa kauniiksi annokseksi vaan lähinnä vihreiden osalta Väiski Vemmelsäären vittuilumenuuksi. Vihreän suhteen vähempikin siis riittäisi. On aika itsestään selvää, että tätä burgeriyksilöä ei olla rakennettu rakkaudella tai huolellisuudella.

Itse pihvi paljastuu hyvin paistetuksi ja valitettavasti läpikypsäksi ja muutoin makupalettia hallitsee sinänsä ihan ok majoneesi. Vaikka ainekset ovat itsessään hyviä, vallitsevan majoneesivyöryn myötä mieleen tulee ikävästi Hesburgerin eineet, vaikka kokonaisuus on huomattavasti sofistikoituneempi. Mikään tajunnanräjäyttävä elämys tämä ei kuitenkaan ole, vaan jossain siellä alitajunnassa kolkuttaa kysymys: ”tässäkö kaikki?”

Ei Bun 2 bunin esitys huono ole, mutta se jää melko kauas taakse tämän hetken burgerskenen terävimmästä kärjestä. Potentiaalia kuitenkin on, mutta myös matkaa niin paljon, että se vaatii työtä paljon saadakseen sen kiinni. Taustalla kuitenkin häärii sen verran kovan luokan tekijöitä ja paikka on ollut sen verran vähän aikaa avoinna, että luotto muutoksien saattamiseen loppuun on kova.

Vaikka kyse on (toivottavasti) yksilöstä, niin kokemusta latisti lopullisesti hampaan osuttua pihvin sisällä johonkin kovaan. Tarkempi tarkastelu kertoi sen olevan ihan reilunkokoinen luunpalanen, mistä en toki maksanut lisätäytteen hintaa.

Hintaluokassaan tämä on kuitenkin arvioitava premium-burgerina ja jos yllätystäyte jätetään täysin huomiotta, tämä on perussuorittavaa keskitasoa. Ihan ok, mutta ei tee mieltä paremmaksi. 3/5.