Bites Vallila

Bites Vallila

Lauantai-iltaan kuului olennaisena osana jätkäin kanssa pelaaminen ja koska kukaan ei jaksanut alkaa miettimään ruokaa, päätettiin yksissä toimin hoitaa Woltin kautta sapuskaa pöytään. Kohteeksi valikoitui Bites Vallila, josta jokaiselle tilattiin paikan perusburger.

Paikka on jäänyt kokeilematta vaikka olen kuullut siitä pelkkää hyvää. Kahden eri burgerin (tavallinen ja vege) lista ei antanut syytä uskoa paikkaan – saati näky avatessamme rasiat. Kuljetuksen jälkeen rasian sisältö näytti lähinnä siltä että nautaeläin olisi sontinut siihen – ollessaan pahassa vatsataudissa.

Hampaiden upotessa bursaan ensivaikutelma kuitenkin muuttui iloksi. Pihvi nimittäin oli paitsi paistettu täydellisesti, myös maustettu. Juusto ja lisukkeet olivat hillityt ja ennenkaikkea toivat lisää itse pihvin makuun, eivätkä peittäneet sitä (vink vink Hesburger, ottakaa oppia). Ja kaiken lisäksi myös itse pulla on erinomainen.

Olen aiemminkin mainostanut olevani burgerfundamentalisti ja se tarkoittaa osaltani sitä, että burger ei ole burger, jos sitä ei voi syödä käsin. On ilo törmätä tällaisiin burgereihin jossa yksinkertaisuudella ja voisinpa sanoa – rakkaudella – saadaan aikaan simppeli burger, joka maistuu erinomaiselta ja joka on ilo nauttia. Siksi on helppo sanoa, että Bitesin burger on aikalailla 5/5.

Ainoa miinus tulee siitä, että bursan kokoon nähden hinta (10e) tuntuu hiukan kovalta. Sen maksettuani ja bursan syötyäni ei silti jäänyt kusetettu olo. Siispä vahva suositus.