Helsingin paras pihviannos

Helsingin paras pihviannos

Tämänkertainen postaus ei ole varsinaisesti kokeilu tai arvostelu, sillä olen tätä annosta syönyt jo useampaan otteeseen. Olen siis siinä mielessä vahvasti puolueellinen, mutta kyseessä on yksi omista suosikeistani tässä kaupungissa. Jos haluat lisää kuulla näistä, paina peukkua postauksen loppupuolella.

Tämä kuitenkin on vastaukseni kysymykseen: ”mistä saisi oikein hyvän pihvin?”.

Itse löysin sellaisen puolisen vuotta sitten Cantina Westistä, kun paikan ruutipihvi esiteltiin. Naudanlihasta tehty pihvi löytyy paikan listalta oikealla nimellään Cajun Blackened Steak (26e).

Pihvin mukana on lisukkeina varrasperunoita, paahdettua kukkakaalia, kasviksia ja parsaa. Kuulostaa kenties tylsältä, mutta ei sitä todellakaan ole. Annos on yksi tasapainoisimmista, herkullisimmista ja kasviksista huolimatta miehekkäimmistä pihviannoksista joita olen kuunaan maistanut. Mausteisuus on nimittäin juuri oikeanlainen – se ei sisällä pelkkää tulisuutta, vaan myös voimaa ja metsäisyyttä.

En ole kertaakaan pettynyt annokseen, joka kertoo myös paikan tasalaatuisuudesta. Juuresten kypsyysaste on juuri sopiva, kukkakaalit on paahdettu juuri oikein ja timjamiperunat ovat loistavia.

Ai niin, annoksessa on toki myös maustevoi, mutta itse olen sen jättänyt useinmiten käyttämättä.

Jos itse olet käynyt tätä kokeilemassa tai menet kokeilemaan, kommentoi alle mitä mieltä itse olet. Kiinnostaa oikeasti tietää olenko mielipiteeni kanssa yksin.

Saa ehdottaa myös muita kaupungin parhaita pihviannoksia.